• Dołącz do nas
  • Reklama

Oświadczenie ZKS Stilon Gorzów

OŚWIADCZENIE

W efekcie wykrycia przez Zarząd i Komisję Rewizyjną nieprawidłowości finansowych, mających miejsce w 2018r. informuję, że pozyskane informacje wraz z dokumentami przekazuję organom ścigania w związku z podejrzeniem popełnienia przestępstwa.

Jednocześnie podkreślam, że sportowa działalność klubu nie jest zagrożona. Pierwsza drużyna Stilonu Gorzów kontynuuje przygotowania do dwóch bardzo ważnych pojedynków w III lidze bez jakichkolwiek zakłóceń. Wyjazd na pojedynek z BKS Bielsko-Biała nastąpi zaraz po porannym treningu w piątek, aby w sobotę zawodnicy w pełni przygotowani mogli przystąpić do meczu.

W związku z wagą tego pojedynku żywię głęboką nadzieję, że na stadionie w Bielsku-Białej poniesiemy dopingiem naszych piłkarzy do zwycięstwa.

Piotr Biłko

Inne wpisy